Over ons

Wie zit er achter Donata's Choice?

Mijn naam is Yvon, trotse eigenaar/bediende van 6 katten en een Cane Corso reu.

De naam van de webshop is ontleent aan Donata, mijn Cane Corso teefje die ons in 2012 een prachtig nest van 11 pups heeft geschonken samen met papa Fabian, een Cane Corso reu uit Servië. Onze huidige reu, Angelo,  is een zoon uit deze combinatie. Donata is tot ons verdriet in november 2019 overleden. Sinds 2001 al ben ik verslingerd aan het ras en Sultan en Irina waren onze eerste 2 Cane Corso's.

Opgegroeid met dieren, de liefde voor hen is met de paplepel ingegoten. Heel veel dagen spendeerde ik op de boerderij van mijn oom en tante tussen de koeien en de paarden. Samen met Rottweiler Astrid zwierf ik uren door de stallen en weilanden. Thuis hadden we honden, katten, opgevangen kauwtjes, gerbils, eekhoorns en wat er op ons pad kwam en verzorging nodig had.  Een leven zonder dieren is voor mij ondenkbaar. 

Al sinds meer dan 30 jaar heb ik altijd 6 katten, vaak de zogenaamde angsthaasjes of katten met een verleden uit het asiel. Zo nu en dan een kitten, maar ook altijd uit de opvang.

Vanuit mijn liefde voor dieren is ook de webshop ontstaan, waarin honden en katten een prominente plaats innemen. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het zorgen voor dieren en heb me met opleidingen, cursussen en masterclasses verder verdiept in het welzijn van met name hond en kat. Het welzijn van dieren staat bij mij altijd voorop, dit zal dus ook terug te vinden zijn in de webshop. Ook op dit moment ben ik nog bezig met aanvullend leren. 

Gezond en natuurlijk neemt een grote plaats in.

© 2020 - 2024 www.donataschoice.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel